Biljart Stichting Hoogeveen - B.S.H. de kromme keu.

  1. Biljart stichting Hoogeveen de kromme keu is opgericht in september 2019. En houd zich bezig met het Biljarten in de Bond KNBB - district Noord Oost Overijssel & Wilde Bond - Biljartbond Drenthe - bdo. & Onderlinge competities voor heren, dames & jeugd. B.S.H. de kromme keu heeft   3 prachtige Biljarttafels. met een speelmaat van 230 x 115. 

Het doel van  B.S.H. is niet alleen Biljarten in de bond KNBB of Wilde bond of onderlinge competities, er is veel meer mogelijk.

B.S.H. wil de biljart sport mogelijk maken voor iedereen. Ook voor mensen voor wie het bijna onmogelijk is.

Om dat allemaal uit te voeren  organiseren  wij op jaar basis  meerdere biljart evenementen zoals toernooitjes en krijgt B.S.H. ondersteuning van donateurs. Waar B.S.H. naar toe wil is mischien nog een lange weg te gaan maar wij zijn er zeker van dat het mogelijk is om de biljart sport mogelijk te maken voor bijna iedereen. Wilt u zich ook aansluiten om biljarten mogelijk te maken voor bijna iedereen. of heeft u zelf ideeën, horen wij dat graag. Wilt u B.S.H. donateur worden klik dan op de link en maak uw keuze  Ik wil biljarten bij. B.S.H.   Hieronder zal ik een aantal opties vermelden waar ik / wij ons voor gaan inzetten en proberen mogelijk te maken.

  1. toernooien organiseren voor biljarten voor goede doelen.
  2. Biljarten voor mensen of kinderen die een  beperking hebben  of autistisch zijn. 
  3. Biljarten voor jeugd van wie hun ouders in de financiele problemen zijn gekomen  en in de  schuldsanering zijn beland. En er toch een mogelijkheid is om te sporten & kennis te maken met de biljart sport.
  4. Biljarten voor kinderen wie al vroegtijdig met politie en justitie in aanmerking zijn komen. Of in een jeugdgevangenis zijn beland. Om ook die een tweede kans tegeven om kennis te maken met de biljart sport.
  5. biljarten voor ouderen wie geen plaats hebben om te biljarten. En het toch mogelijk te maken.                                                                  

               Zo een aantal opties waar wij ons voor willen inzetten.               

               Heeft u ideeën denk met ons mee. 

                                  En stuur ons een bericht .